Veranda VRA160

Veranda VRA160

         

EXCLUSIEF DESIGN

Veranda VRA160

Veranda VRA160 is een mooi alternatief voor een overkappingssysteem. Tijdens de winter en herfst biedt de veranda heel veel voordelen om energiekosten te besparen. Veranda VRA160 is gemaakt van aluminium en heeft een strak en modern uiterlijk.

Een veranda is ideaal wanneer je de drukte van alle dag wilt ontvluchten en wilt genieten van de natuur en rust. Veel restaurants en cafés hebben ook een mooie veranda waar de klanten ook tijdens slecht weer kunnen genieten.

Geïntegreerd water afvoer

Door het plaatsen van verschillende aluminium systemen kunt u een veranda creëren die u een plaats geeft om te genieten van de rust. Het systeem is compatibel met glazen schuifdeuren en scheidingswanden. Veranda VRA160 is een voordelige manier om een complete veranda te kopen.

De structuur van het drainage systeem is volledig geïntegreerd. Hierdoor zijn de afvoerprestaties maximaal en behoudt de veranda zijn strakke design.

De veranda kan in iedere gewenste ral-kleur geleverd worden. Bovendien zorgt de elektrostatische poedercoating voor een lange levensduur.

TOP KWALITEIT

Beste veranda’s met brede scala aan accessoire keuzes

Veranda’s zorgen voor een open gevoel in uw woning. In Nederland is het, dankzij het weer, niet altijd mogelijk om buiten te zitten. Een veranda biedt hierbij uitkomst. Zo haalt u een stukje buiten, naar binnen.

Met verschillende soorten getinte glazen kan het zonlicht worden gedempt en dit creëert ook meer privacy.Door het gebruik van verschillende afdek kappen in twee richtingen zoals in de breedte of in de lengte, kunnen er visuele variaties gemaakt worden.

Bij Entegro systems doen we onze uiterste best om de meest geschikte veranda’s aan onze klanten te presenteren. U kunt ook uw eigen ontwerp, model en stijl bepalen. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn zodat we een mooie en passende veranda voor u kunnen maken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

TEKENINGEN