Balustrades met een esthetisch ontwerp

Hek balustrades zijn de simpelste oplossing om de plekken zoals balkons, terrassen, tuinen, zwembaden etc. veilig te maken. Daarnaast is de robuustheid van een hek balustrade een mooie manier om je huis een extra moderne uitstraling te geven.

Wat het belangrijk is bij het kiezen van een balustrade, is dat deze niet alleen mooi of chique moet zijn, maar betrouwbaar. De hek balustrades van Entegro Systems zijn van de NEN normen voorzien.

Wat wij als Entegro heel belangrijk vinden is duurzaamheid. Aluminium is een sterk en licht materiaal. Hierdoor is het zeer veelzijdig en geschikt voor vele doeleinde. Hek balustrades zijn er daar ook een van. Onze ervaren ontwerpers maken voor u een hek balustrade door betrouwbaarheid en design te combineren.

Juiste keuze

Kortom, de hek balustrade is de oplossing met zijn visuele voordelen maar ook met zijn betrouwbaarheid. Door zijn prijs en kwaliteit verhouding kunnen we het een top product noemen. We garanderen dat het product aan al uw wensen voldoet.

Veilig en decoratief

Er zijn verschillende methodes om een hek balustrade te bevestigen. Door middel van een stalen anker van 25 mm ⌀ dikte worden de profielen bevestigd. Daarnaast zijn er ook genoeg keuzes aan accessoires om het aanzicht de beste uitstraling te geven. Omdat het maatwerk is, geeft het hek balustrade een aparte imago voor verschillende plaatsen.

Een hek balustrade bestaat uit 3 verschillende profielen, het staande profiel van 40 mm ⌀ is een dubbel wandigprofiel waardoor de staande profielen sterker worden. De boven railing heeft een diameter van 50 mm ⌀ dikte en bovendien heeft het een handige greep om de hek balustrade vast te houden. Het tussen vulling profiel van 16 mm ⌀ dik vult de hek balustrades af. Met het gewenste aantallen aan vullingen kunnen de hek balustrades afgeschermd worden.

De speciale accessoires zijn ontwikkeld om de hek balustrade extra design en uitstraling te geven, bovendien zijn er verstelbare bochtstukken verkrijgbaar om de bochten van elke graden te kunnen bevestigen. Er zijn ook afdekkappen voor de railingen en tussen vullingen om de balustrade verder af te werken. Met de opties zoals decoratieve afdekkappen geeft u uw hek een extra touch maar er zijn ook standaard opties om de railingen en tussen vullingen af te werken.

Scroll to Top
×