Over Entegro

 

Wie zijn wij?

Entegro Systems is dé specialist voor aluminium producten. Wij leveren en plaatsen aluminium producten en systemen volledig naar uw wens. Uiteraard geven wij ook adviezen vanuit onze ervaringen om u te helpen bij de keuze. Producten die wij leveren en monteren voldoen aan de eisen en regels van de Europese Unie. Met de producten van Entegro Systems kiest u voor kwaliteit en de beste service.

 

De service van Entegro Systems

Wat Entegro zo bijzonder maakt zijn de producten, deze zijn bewust gekozen naar aanleiding van onze ervaringen en die van onze klanten. De prijzen proberen we zo laag mogelijk te houden. Op die manier willen we duurzaamheid betaalbaar maken. Daarbij bieden wij 24-uur service. Dit betekent dat u ons altijd kunt bellen wanneer er problemen zijn of u vragen heeft over een van de producten.

Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij altijd klaar om u een deskundig advies te kunnen bieden. Wij denken met uw mee om uw wensen waar te maken.

Op de website kunt u al onze producten vinden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en of een offerte aanvragen? Geen probleem.

Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Onze kwaliteiten

Alle aluminium producten die wij leveren en/of monteren zijn voorzien van CE en TUV certificaten. Onze monteurs en service medewerkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Zodat wij u altijd de juiste service kunnen geven.

 

Onze werkwijze

Bij iedere opdracht komen wij eerst langs voor een gesprek en bespreken we samen met u de mogelijkheden. Daarbij worden gelijk de juiste gegevens en afmetingen genoteerd door onze medewerkers. Zodat fouten kunnen worden voorkomen. Deze extra service zorgt ervoor dat producten correct worden afgeleverd, ook wanneer u besluit deze zelf te installeren. Uiteraard kunnen alle producten ook door onze ervaren monteurs worden geïnstalleerd, daarmee geven wij u extra zekerheid en service.

Al onze werkzaamheden worden gecontroleerd, zodat we aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen.

Ons visie

Entegro systems is dé partner op het gebied aluminium producten voor bouwbedrijven, montagebedrijven, vve’s, vastgoed beheerders én voor particulieren. We hebben ruime ervaring in de branche. Dankzij onze ervaring kunnen wij u voorzien van goed advies en helpen wij u bij het maken van keuzes.

Ons doel is: duurzame kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Samen voor een betere wereld.

Positie in de markt

In onze branche vinden er altijd nieuwe ontwikkelingen plaats. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet zodat wij altijd de juiste informatie kunnen doorgeven aan onze klanten. Entegro systems behoudt zijn positie dankzij tevreden klanten. Kort om, kwaliteit is onze visitekaartje. Wij bouwen voor uw tevredenheid en niet voor de winst.
Entegro spendeert weinig geld aan dure reclame. Wij investeren liever in service en betaalbare kwaliteit.

Handelsnaam: Entegro KvK nr: 68283997

Scroll to Top
×