Ramen en deuren

Ramen en deuren

AMANOS IDA 48

IMG-20200304-WA0009

 

Aluminium binnendeur systemen IDA 48

Binnendeur IDA 48 is de ideale oplossing voor een moderne uitstraling binnen uw kantoor, woning of winkel. Het is mogelijk om de deur op iedere gewenste wanddikte te plaatsen. De verstelbare deur- en frame systemen van de aluminium binnendeur zijn esthetisch en sluiten perfect aan op een modern interieur.

FORSTER PRESTO XS

 

 

Stalen binnendeur systemen

Forster Presto XS

Dunste profielen voor de stalen deuren en vaste beglazingen vanaf 23 mm. Met het Forster Presto XS systeem kunnen verzonken, verspringende deuren en vaste beglazingen worden geïnstalleerd.
Dankzij de slanke profielen kunnen de ingewikkelde ontwerpen worden in het echt gebracht. Elegante uitstraling en de hoge transparantie van de glas elementen zorgt voor veel lichtinval. Profielen met minimale aanzicht breedtes van 23 mm zijn inzetbaar om moderne looks of ontwerpen te creëren die goed passen.
Deze unieke stalen profielen van 100% staal zijn bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk omdat ze volledig recyclebaar zijn.

AMANOS WA 45

raam-en-deur-0007 (1)

 

WA 45

Het WA 45 systeem is een niet geïsoleerd deur- en raamsysteem van 45 mm dikt. De lichtgewicht constructie zorgt voor een grotere esthetische waarde voor het pand, winkel of woning waarin het gebruikt wordt. Dankzij dit strakke ontwerp past het aluminium systeem perfect in een modern interieur.

De systeemprofielen van de WA 45 ramen en deuren zijn niet alleen geschikt voor kleine ramen en deuren maar ook voor grote toepassingen. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden voor een geometrisch ontwerp zoals een ovale vorm of rechte hoeken.

AMANOS WA 55

raam-en-deur-0007 (1)

 

WA 55

De ramen en deuren van het WA 55 systeem zijn ontworpen voor bedrijven, winkels of huizen die goede isolatie nodig hebben. De kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en licht in gewicht.

AMANOS WAT 55

raam-0002

 

WAT 55

De meest gekozen aluminium ramen en deuren komen uit de WAT 55 serie. In dit systeem is een hitte barrière geïntegreerd voor extra isolatie en bescherming. De inbouwdiepte van 55 mm zorgt ervoor dat dit gemakkelijk kan worden toegepast. De ramen en deuren van het WAT 55 systeem zijn prijs kwaliteitsverhouding de beste op de markt.

AMANOS WAT 63

wat-63-2

 

WAT 63

Speciaal voor koude klimaten hebben wij aluminium ramen en deuren uit de WAT 63 serie. De ramen en deuren zijn eenvoudig te monteren en hebben verschillende accessoires voor uitbreiding van het systeem.

AMANOS WAT 73

vliesgevel-aluminium-0003

WAT 73

Ramen en deuren WAT 73 zijn aluminium kozijnen met een profieldikte van 73 mm. Dit zorgt voor een top prestatie op het gebied van energie efficiëntie. Daarbij zorgen de WK1 en WK2 klasse voor extra veiligheid volgens internationale normen

Isolatie en design van top niveau

Het systeem biedt de perfecte oplossing voor uw project met hoge isolatie eisen. Een hoge hitte barrière zorgt ervoor dat u aan alle normen voldoet. Het aluminium geeft het project daarnaast een strakke en moderne uitstraling.

REYNAERS VOORDEUREN

foto-banner

 

Reynaers Voordeuren 

Reynaers home pure series deuren creëren moderne entrees met hun elegante en minimalistische ontwerpen. Met zijn standaard beveiligingssystemen is het beschermd tegen indringers en wordt het minimaal beïnvloed door externe weersomstandigheden.

REYNAERS SLIMLINE 38

Reynaers-slimline-38

 

Slimline 38

Licht, elegantie en comfort
SlimLine 38 is een sterk geïsoleerd systeem dat elegantie en comfort combineert met een uniek design. Deze speciale slanke staallook is de perfecte oplossing voor moderne architectuur en renovatie van stalen kozijnen, met respect voor het oorspronkelijke ontwerp maar een thermisch verbeterde oplossing.
Het SL 38-systeem is verkrijgbaar in 3 verschillende minimalistische designvarianten, Classic, Ferro en Cubic, om perfect te passen bij het architectonische aspect van het gebouw. De ramen en deuren kunnen voorzien worden van dubbele en driedubbele beglazing zonder de ultraslanke uitstraling te verliezen.
In combinatie met zijn superieure isolatiemogelijkheden biedt het systeem de perfecte harmonie tussen duurzaam materiaal, strak design en veeleisende architecturale uitdagingen.

REYNAERS MASTERLINE 10

reynaers-masterline-10-performance

 

Masterline 10

MasterLine 10-deuren zijn ontworpen voor energiezuinige en passieve gebouwen zonder in te leveren op ontwerpvrijheid, daglichttoetreding of veiligheid.
MasterLine 10 raamdeuren zijn verkrijgbaar als enkele of dubbele deuren, zowel naar binnen als naar buiten openend. Het is mogelijk om raam- of deurbeslag op de deuren te gebruiken, op deze manier is het mogelijk om de deuren zowel van binnen als van buiten te openen en af ​​te sluiten. Deze raamdeuren zijn ontworpen voor lage-energie- en passiefhuizen.
Omdat deze 10-serie is gebouwd op het MasterLine-platform, deelt hij veel van dezelfde artikelen als in MasterLine 8-raamdeuren: hoeksteunen, beglazingspakkingen en ook dezelfde centrale pakking die dezelfde prestaties, productie-efficiëntie en robuustheid garandeert. Er worden drie verschillende ontwerpvarianten aangeboden: Functioneel, Renaissance en Deco, passend bij elke bouwstijl.